DEPARTEMENT MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN

Vlaamse Overheid


Er gebeurt in Vlaanderen heel wat rond mobiliteit en openbare werken. Stuk voor stuk projecten die de inwoners van Vlaanderen ten goede komen. Deze website brengt verslag uit van de elf afdelingen van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. De ideale manier om kennis te maken met onze expertise in mobiliteit, verkeersveiligheid, transport- en haveninfrastructuur die de beleidsvoering van de Vlaamse overheid ondersteunt.


www.departement-mow.vlaanderen.be

ESSERS

Logistieke dienstverlening


Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames.


www.essers.com

BILLIT

Facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder

Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders. Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van je factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaar je een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief. Dankzij het gratis klantenportaal voor boekhouders en accountants beheer je als boekhouder of accountant moeiteloos al je Billit-dossiers vanuit één centraal platform en koppel je eenvoudig met je boekhoudsoftware.


www.billit.be

SYNTRA LIMBURG

Praktijkgerichte opleidingen


SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Je kennis bijschaven, een nieuw beroep leren, een gerichte bedrijfsopleiding of opleiding op maat... het kan bij SYNTRA. Dit voor elke sector, niet alleen 's avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo.


www.syntra-limburg.be

HAVEN VAN ANTWERPEN

Vlaamse Overheid


Het Havenbedrijf Antwerpen heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. De 1.650 medewerkers zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Het Havenbedrijf beheert en onderhoudt de dokken, de bruggen, de sluizen, de kaaimuren, eigen gebouwen en de gronden. Het personeel is bovendien verantwoordelijk voor veilig scheepvaartverkeer in de dokken en de bruggen en sluizen. Daarnaast zorgt het Havenbedrijf voor sleepboten, doet het baggerwerken en verzorgt het de promotie van de haven in binnen- en buitenland. Met het oog op de toekomst werkt het Havenbedrijf aan de duurzame uitbouw en de vernieuwing van de haven.


www.portofantwerp.com

TVH EQUIPMENT

Verkoop/Verhuur van heftrucks en hoogtewerkers


TVH Equipment maakt deel uit van de groep mateco (met meer dan 60 locaties in Europa en wereldwijd zelfs meer dan 80 partners). TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Samen streven wij één duidelijk doel na: onze klanten de beste machines aanbieden.
Bovendien bestaat onze verhuurvloot uit maar liefst 5.000 machines!
Onze hoogwerkers reiken tot 65 m hoog en tot 43 m zijwaarts. Wij bieden een oplossing voor elk hoogwerkergerelateerd probleem.
Of je nu op zoek bent naar een hoogwerker op vrachtwagen, een schaarlift, een verreiker, een knikarmhoogwerker, een heftruck of een verticale masthoogwerker, bij TVH Equipment ben je aan het juiste adres!

www.tvhequipment.com

ESAS

Diensten rond smart devices


ESAS doet alle smart devices werken – bij uw klanten thuis, op kantoor of in uw eigen productiehal – door ze te installeren, te herstellen, te monitoren en te beheren. Ook voor advies, outsourcing en staffing kunt u terecht bij ESAS. Zo kunt u rekenen op een maximale beschikbaarheid van uw slimme systemen.
Onze medewerkers zijn gedreven door klantenervaring. Het hele team gaat tot het uiterste om elke dag uitstekende service te leveren aan uw klanten.

www.esas.eu

CALLEXCELL

Contact/Call center


Callexcell kiezen als partner, is kiezen voor een solution center voor al jouw klantencontacten en diensten, via alle denkbare kanalen.
We houden ervan om in co-creatie te werken met onze partners, doorheen de volledige customer journey van hun klanten.
Met onze expertise en innovatieve oplossingen dagen we uit en willen we inspireren voor “the day after tomorrow”. We walk your customer’s journey!

www.callexcell.be

XFAB

Technologie ontwikkelaar


XFAB produceert microchips en andere halfgeleiderelementen die signalen uit de reële, analoge wereld, zoals licht, temperatuur of snelheid, verwerken om ze vervolgens digitaal te verwerken of om digitale waarden om te zetten in analoge signalen.  Met de ontwikkeling van hoogwaardige halfgeleiderprocessen voor de productie van geïntegreerde schakelingen, een uitgebreide dienstenportfolio en eersteklas technische ondersteuning, heeft de X-FAB Group zichzelf getransformeerd tot een wereldleider op de wereldwijde halfgeleidermarkt.

www.xfab.com

Deze Pagina Delen Met

Facebook E-mail Whatsapp