VANAF €295 excl. BTW zorgen wij voor uw verwerkingsregister


Het verwerkingsregister! Wat is het? Wat moet er in worden opgenomen? Wie moet dit bijhouden? Is het verplicht? Allemaal vragen waar jullie mee zitten. Wel net zoals bij het boekhouden zijn er binnen de GDPR ook heel wat verplichting. Eén van de belangrijkste verplichtingen: jawel... het verwerkingsregister!


Wat is nu juist dat vervelende verwerkingsregister? Het verwerkingsregister bevat informatie over de persoonsgegevens die binnen een organisatie worden verwerkt. In het verwerkingsregister wordt gespecificeerd welke persoonsgegevens worden gebruikt, voor welk doel, op basis van welke rechtsgrond ze mogen verwerkt worden, waar zij worden opgeslagen en met wie zij eventueel worden gedeeld.


Nog steeds niet duidelijk? Don't worry! DataNoVa zal dit voor u verhelderen. DataNoVa zal zelfs het register voor uw onderneming gaan opstellen!Wat kan u verwachten van deze actie?


  • interview van 1u à 1,5u
  • opstellen van het verwerkingsregister
  • uitleg bij het register

Wat zal het uw onderneming kosten?


  • €295 excl. BTW zonder personeel
  • €495 excl. BTW met personeel


Waarom dit verschil? Contractueel en in het kader van wettelijke verplichtingen dienen we net iets verder te kijken met personeel.